Accueil | Isolatie

Isolatie

DAKISOLATIE

MET EEN GOEDE DAKISOLATIE VOORKOMT U 30% ENERGIEVERLIES

Meer weten

RAMEN EN DEUREN

VERVANG UW BUITENSCHRIJNWERK VOOR EEN BETER THERMISCH EN AKOESTISCH COMFORT.

Meer weten

VLOERISOLATIE EN KELDERISOLATIE

MET EEN GOEDE VLOERISOLATIE OP DE BENEDENVERDIEPING EN IN DE KELDER BESPAART U TOT 10% ENERGIE

Meer weten

MUURISOLATIE

DE TWEEDE BRON VAN WARMTEVERLIES ZIJN DE BUITENMUREN VAN EEN GEBOUW

Meer weten

LUCHTDICHTHEID

EEN GOEDE LUCHTDICHTHEID IS BELANGRIJK. ZE VOORKOMT DAT ER LUCHT NAAR BINNEN DRINGT OF NAAR BUITEN ONTSNAPT

Meer weten

VENTILATIE

Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning recupereert meer dan 90% van de warmte

Meer weten

FORISOL is een onderneming gespecialiseerd in thermische isolatie. Sinds meer dan 30 jaar verenigen wij alle knowhow op het vlak van thermische isolatie en alle competenties voor het verkrijgen van steun en subsidies die eigenaars helpen om de kosten van hun project zo laag mogelijk te houden.

Particulieren, mede-eigendommen en overheidsdiensten vinden bij ons performante en energiezuinige oplossingen en genieten de beschikbare steun en subsidies.

U hebt enkel recht op overheidssteun als u de isolatiewerken laat uitvoeren door een erkende onderneming. In bepaalde gevallen of bepaalde gemeenten moet u voorafgaand aan de werken een energieaudit laten uitvoeren.

Verplichte thermische isolatie, een Europese uitdaging.

BESCHERM UW ERFGOED.

Energie-renovatie zal binnenkort verplicht zijn. Als u uw eigendom wilt verkopen, bent u of de koper verplicht om het gebouw aan de normen aan te passen. Als u uw eigendom wilt verhuren, bent u eveneens verplicht om het aan de normen aan te passen.

In tal van gemeenten is het al niet meer mogelijk om huurprijzen te indexeren voor panden met een PEB-score lager dan klasse F. Het voorstel dat door de Commissie op 5 januari jongstleden werd gepubliceerd, bepaalt dat residentiële gebouwen tegen 2030 van klasse G naar klasse F moeten evolueren, en tegen 2033 naar klasse E.

Voor openbare en niet-residentiële gebouwen geldt de verplichting om tegen 2027 klasse F te bereiken, en tegen 2030 klasse E. In de Vlaamse regio wil men vanaf 2023 elke nieuwe eigenaar van een gebouw met een PEB-score lager of gelijk aan E verplichten om het te renoveren zodat het binnen de 5 jaar klasse D bereikt.

Om deze doelstellingen te bereiken, is een fysieke audit van het gebouw vereist, zodat de eigenaar de prioriteiten van de uit te voeren werken kan bepalen.

Deze audit zal ook toegang verlenen tot premies voor energie-renovatie.

FORISOL zal een berekening maken van de verschillende premies.