Accueil | Het bedrijf

Het bedrijf

WIE ZIJN WIJ?

FORISOL begeleidt particulieren, syndici van mede-eigendommen, besturen en sociale verhuurmaatschappijen bij al hun projecten om de energieprestaties van hun pand te verbeteren.

FORISOL is een merk van de groep Team Construct en heeft al meer dan 32 jaar ervaring met het verlagen van het energieverbruik van gebouwen. (meer dan 6000 realisaties in België)

De grootste bouwonderneming van België behaalde in 2015 het certificaat “NULENERGIEWONING”.

In onze onderneming verenigen wij alle knowhow op het vlak van bouwen om uw renovatie-isolatie-, uw vergrotings- of uitbreidingsprojecten tot leven te brengen. Kiezen voor FORISOL is kiezen voor een complete dienstverlening. Wij zorgen voor alles en bieden u het voordeel van slechts één enkele gesprekspartner. Wij geven u doordacht advies van bij de eerste schetsen en premieberekeningen tot aan het einde van de werken, ongeacht de stijl van uw gebouw: privéwoningen, handels- en openbare ruimten, kantoren, … Zo garanderen wij u de naleving van alle termijnen, een globaal toezicht en respect voor uw budget!

ONZE WAARDEN

Al meer dan dertig jaar doet FORISOL vol overtuiging aan energierenovatie. Wij menen dat energietransitie en vrijwaring en rationeel gebruik van de hulpbronnen de snelste weg is naar een rechtvaardiger en soberder samenleving waar iedereen beter van wordt.

Registrationnummer als aannemer 031111, erkenning nr. 19468 categorie D klasse 5.

Lid van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) nr. 1158278.

Lid van de Confederatie Bouw Embuid nr. 55.450/300 2 A

lid van het charter

DE VOORDELEN VAN SAMENWERKEN MET FORISOL

Een uniek aanspreekpunt, een gedetailleerde offerte en naleving van uw deadlines en budget zijn de garanties voor uw tevredenheid.

Uw project

De volledige aanpak van uw project.

Wij nemen uw project volledig in handen. U hoeft geen andere personen of bedrijven in te schakelen.

Opvolging

Een persoon alleen voor u.

Bij Forisol begrijpen we het belang van uw dossier, daarom heeft u één enkel contactpersoon gedurende het hele project.

Verantwoordelijk

Heeft u een vraag?

Gemakkelijk, één persoon is verantwoordelijk voor uw dossier, dit voorkomt heen en weer gaan en optimaliseert de rapporten.

Deadlines

We respecteren de deadlines.

Wij vinden het belangrijk dat uw projecten tijdig worden uitgevoerd, daarom respecteren we onze deadlines. Echt waar.

After-sales

U heeft recht op after-sales service.

Wat is er beter dan een bedrijf dat geïnteresseerd blijft in uw tevredenheid en uw vragen blijft beantwoorden nadat uw projecten zijn uitgevoerd.