Accueil | Ramen

Ramen

PLAATSEN VAN RAMEN

Ons ramengamma van PVC, aluminium of hout wordt in België geproduceerd en is van superisolerende kwaliteit. FORISOL biedt u een ruime keuze aan ramen met zowel klassieke als hedendaagse designs. De meeste ramen zijn voorzien van drievoudige beglazing en een uitstekende thermische en akoestische isolatiewaarde. Bij de plaatsing van de ramen hechten wij ook veel belang aan de luchtdichtheid.

RAMEN EN DEUREN

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren en met gladde of gestructureerde afwerkingen. Om ze aan te passen aan de stijl van uw woning, kunt u twee verschillende kleuren combineren voor binnen en buiten. Al onze ramen zijn ook perfect aan te passen aan uw smaak en stijl.

Vliegenraam

Slaapt u graag met het raam open of wilt u de kamer goed kunnen verluchten? Een vliegenraam beschermt u tegen insecten en muggen. Het wordt op maat gemaakt en aangepast aan uw raam en is in alle kleuren verkrijgbaar.

Screens

Screens regelen de lichtsterkte en de binnentemperatuur van uw woning. . Onze screens worden aangebracht op de buitenkant van de ramen. Ze filteren heel nauwkeurig de zonnestralen en de warmte. Zo vermijden ze oververhitting in de zomer.

LUCHTDICHTHEID

L’étanchéité à l’air d’un bâtiment est un point important car il permet de limiter les infiltrations, exfiltrations d’air. Une bonne étanchéité à l’air augmente le confort acoustique et permet de réduire la consommation en énergie jusque 20%. Lors d’une rénovation globale, FORISOL veillera dès la conception à obtenir une bonne étanchéité à l’air sur ses interventions dans l’isolation, le remplacement de la toiture et des châssis.

En cas de rénovation globale un « Blowerdoor test » sera réalisé avant le début des travaux et à la fin des travaux.

Professional en betrouwbaar.

Een betrouwbare partner voor isolatie.
en de renovatie van uw woning

Volledig vergund en verzekerd.

Affordable en concurrerende prijzen.

Une kwaliteit die erkend en gecontroleerd wordt.

Meer dan 30 jaar ervaring