Accueil | UITBREIDING – VERGROTING

UITBREIDING – VERGROTING

Renovatie en uitbreidingen

Denkt u eraan om uw woning te renoveren, te vergroten of uit te breiden?

Vermijd zeker slechte ervaringen (die bij renovatie maar al te vaak voorkomen) en vertrouw op een onderneming met een goede reputatie. Met 35 jaar ervaring en meer dan 6000 realisaties in zowel nieuwbouw als uitbreiding op de teller is FORISOL – in samenwerking met TEAM CONSTRUCT – een referentie in de Belgische lage-energiebouw. Al in 2015 waren wij de eerste bouwonderneming die het nulenergiecertificaat kreeg voor een woning met een recordcoëfficiënt voor luchtdichtheid. FORISOL geeft u eerst een kostenraming van de beoogde werken. Als deze werken binnen uw budget passen, moet een stedenbouwkundige vergunning worden aangevraagd. Daarvoor moet u een beroep doen op een architect. Ons studiebureau zal vanaf het ontwerp nauw samenwerken met uw architect om u een eindresultaat te garanderen dat aan uw verwachtingen voldoet en binnen uw budget past.

Wenst u kwaliteitsvolle werken en een performante thermische isolatie? Aarzel niet om ons te contacteren of maak een afspraak in onze showroom. Onze technisch consulent zal u met plezier ontvangen en een vrijblijvende studie en prijsbestek voorstellen.

Voor

Na

AFBRAAK EN WEDEROPBOUW

Bouwgronden worden steeds schaarser en daardoor ook steeds duurder. Waarom zou u op de plaats van uw huidige woning of een oud huis geen gloednieuwe woning bouwen, met nieuwe technieken die u helpen om energie te besparen? Voor die werken betaalt u bovendien maar 6% btw (wat een besparing betekent van 15% op de factuur). FORISOL, in samenwerking met TEAM CONSTRUCT, is dé specialist in afbraak en wederopbouw. De afgelopen 25 jaar hebben wij al heel wat afbraak- en wederopbouwprojecten gerealiseerd in Brussel en in de rest van het land.

Forisol is een merk van Team Construct.

Droomt u van een nieuw huis? Al meer dan 30 jaar en met meer dan 6000 gebouwde huizen is TEAM CONSTRUCT een betrouwbare partner die uw project van A tot Z begeleidt.

Professional en betrouwbaar.

Een betrouwbare partner voor isolatie.
en de renovatie van uw woning

Volledig vergund en verzekerd.

Affordable en concurrerende prijzen.

Une kwaliteit die erkend en gecontroleerd wordt.

Meer dan 30 jaar ervaring