VENTILATIE

PERFORMANTE VENTILATIE MET WARMTETERUGWINNING

Gezond wonen en energie besparen

Energie besparen

In moderne woningen gaat tot 50% van de verwarmingsenergie verloren als u de kamers verlucht.

Een ventilatiesysteem met warmteterugwinning recupereert meer dan 90% van de warmte van de afgevoerde lucht en beperkt het warmteverlies dus aanzienlijk.

Weg met pollen en stof

Alle studies tonen aan dat lawaai en vervuiling de grootste bronnen van hinder zijn. In de bewoonde regio’s is die hinder nog groter. In de bewoonde regio’s is die hinder nog groter.

Bovendien hebben heel wat mensen, onder wie veel kinderen, last van allergieën (tegenwoordig ongeveer één persoon op drie).

Ons ventilatiesysteem verwijdert tot 95% van de pollen en het stof die de woningen binnendringen.

Geen geluidshinder

De geluiden van buiten blijven buiten, in tegenstelling tot bij verluchtingssystemen met roosters waarbij de buitengeluiden ook binnen hoorbaar zijn. De ventilatie werkt nagenoeg geruisloos.

Koele lucht in de zomer

Onze ventilatiecentrales kunnen worden uitgerust met een bypass. In de zomer daalt de temperatuur heel geleidelijk enkele graden. De woning wordt geventileerd en u bent beschermd tegen vervuiling.

Sinds 2006 heeft FORISOL al honderden ventilatiesystemen met warmteterugwinning geïnstalleerd. Die expertise stellen wij graag tot uw dienst.

Mijtachtigen

Mijtachtigen zijn ons dagelijkse gezelschap. Ze zijn onzichtbaar en worden beschermd door het comfort van de moderne woning waarin ze zich makkelijk kunnen ontwikkelen.

Hun uitwerpselen, eitjes en kadavers veroorzaken allergiesymptomen als we ze inademen. Zowel dood als levend werken ze allergieën in de hand.

Vooral in de bedden zijn ze verantwoordelijk voor allergiesymptomen, vooral ‘s morgens en ‘s nachts in de vorm van een neusverkoudheid of astma.
Mijtachtigen zitten ook in de woning: in het vast tapijt of tapijt, in kleding, in stoelvullingen, … Ze voeden zich met menselijke huidschilfers.

Een goede ventilatie is uitstekend om mijtachtigen te voorkomen.

Professional en betrouwbaar.

Een betrouwbare partner voor isolatie.
en de renovatie van uw woning

Volledig vergund en verzekerd.

Affordable en concurrerende prijzen.

Une kwaliteit die erkend en gecontroleerd wordt.

Meer dan 30 jaar ervaring