Accueil | Dak | DAKISOLATIE LANGS DE BINNENKANT

DAKISOLATIE LANGS DE BINNENKANT

DAKISOLATIE LANGS DE BINNENKANT

Een slecht geïsoleerd dak betekent 30% meer verwarmingskosten. Een goed geïsoleerd dak verbetert uw comfort in de winter en beschermt u tegen de hitte in de zomer. Het verhoogt de energieprestaties van uw gebouw (EPB). FORISOL is een erkende onderneming, wat betekent dat u voor de uitvoering van uw isolatiewerken de verschillende gewestelijke en gemeentelijke premies kunt aanvragen.

De oplossingen

Glaswolisolatie

Als de zolder niet is ingericht of als uw dak een kapconstructie of dakspant heeft, kan de isolatie rechtstreeks tussen de kepers of de spanten worden aangebracht. Als dat niet het geval is of als de isolatie te dik is, wordt op het gebinte een houten of metalen latwerk gemonteerd waarin de isolatie wordt aangebracht. Het isolatiemateriaal is meestal glaswol met een dikte van minstens 22 cm. . Een dampscherm is noodzakelijk en wordt zorgvuldig geplaatst door onze teams. Het dampscherm vermijdt condensatierisico’s en garandeert de luchtdichtheid. Het geheel wordt afgewerkt met gipsplaten die worden aangebracht op latten.

Gespoten polyurethaanschuim:

Het isolatiemateriaal is polyurethaanschuim dat tussen de kepers of spanten wordt gespoten.

FORISOL gebruikt PU-schuim van hoge kwaliteit om een hoge isolatiewaarde te verkrijgen, zelfs met een beperkte dikte. Om de luchtdichtheid te verhogen en condensatierisico’s te vermijden, wordt een dampscherm aangebracht. Het geheel wordt afgewerkt met gipsplaten die worden aangebracht op latten.

Zoldervloerisolatie

Als de zolder niet is ingericht, verdient het de voorkeur om de zoldervloer te isoleren.

Als die vloer nog niet is geplaatst, kan de isolatie tussen de vloerbalken worden aangebracht. Ligt er al een betonnen of houten vloer, dan wordt de isolatie daar bovenop geplaatst. FORISOL gebruikt in dat geval beloopbare stijve isolatieplaten. Deze vloerisolatie biedt het voordeel dat het te isoleren volume beperkt blijft, wat een bijkomende energiebesparing betekent.

We zullen zo snel mogelijk antwoorden en bieden u een onverslaanbare verhouding tussen kwaliteit en prijs aan.

Professional en betrouwbaar.

Een betrouwbare partner voor isolatie.
en de renovatie van uw woning

Volledig vergund en verzekerd.

Affordable en concurrerende prijzen.

Une kwaliteit die erkend en gecontroleerd wordt.

Meer dan 30 jaar ervaring